Squashlessen

Tessa ter Sluis

Tessa geeft les aan jong en oud, en op ieder niveau. Voor meer informatie of het aanvragen van lessen, kunt u contact met haar opnemen per mail.

Telefoonnummer: 06-20670263
Emailadres: tessatersluis@hotmail.com

Tarieven
Soort-les Prijs
1/2 Spelers 30 minuten €25,-*
1/2 Spelers 60 minuten €40,-*
*Voor niet leden komt hier nog €15,- baanhuur bij.
Carl Koenig

Sinds 2020 verzorgd Carl Koenig squashlessen op het sportcentrum. Hij geeft les aan jong en oud, en op ieder niveau. Voor meer informatie of het aanvragen van lessen, kunt u contact met hem opnemen per mail of telefoon.

Telefoonnummer: 06-44398997

Emailadres: carl_koenig@hotmail.com

Tarieven
Soort-les Prijs
1 Speler 45 minuten €40,-
2 Spelers 60 minuten €45,-
Voordeel
1 Speler pakket 6 lessen (minimaal 24 uur van te voren afmelden) €200,-
2 Spelers pakket 6 lessen (minimaal 24 uur van te voren afmelden) €225,-

Squashcompetitie

Heb je zin om regelmatig te squashen tegen verschillende spelers? Schroom dan niet en stuur een mail naar mauricevrolijk@gmail.com voor meer info of om je aan te melden. Indien u lid bent is de competitie kosteloos. De competitie is voor alle niveaus!

We spelen in poules van 4 tot 6 personen. Na een ronde van 4 tot 6 weken heeft iedereen binnen een poule een keer tegen elkaar gespeeld. De speler die eerste is geworden van een poule promoveert, en de laatste degradeert. Dan begint er weer een nieuwe speelronde. Binnen je poule speel je tegen spelers van ongeveer gelijke speelsterkte, zodat de partijen altijd spannend en interessant blijven. Je plant zelf je wedstrijden wanneer het jou uitkomt. Een leuke manier dus om eens tegen iemand anders te spelen!

Meer info of aanmelden: mauricevrolijk@gmail.com