Tennislessen

Tennislessen

Er worden op ons Sportcentrum tennislessen verzorgd voor ieder niveau en elke leeftijd vanaf 4 jaar oud. Er worden Privélessen,  Duo-lessen en lessen in groepsverband gegeven.

Er wordt gewerkt met 2 vaste les-series. Het zomerseizoen en het winterseizoen.

Het nieuwe zomer les-seizoen 2024 start vanaf de week van maandag 25 maart 2024. Via onderstaande knoppen kunt u zich inschrijven voor de lessen. Wij ontvangen uw inschrijving graag zo spoedig mogelijk en uiterlijk voor 5 maart 2024.

Dit zijn wekelijkse lessen op dezelfde dag en tijd.

De exacte les data vindt u via: Lesdata Zomer 2024.

Let op: als je wilt inschrijven voor les, dan hoef je je niet eerst te registreren of in te loggen. Klik hieronder op de knop Jeugd  of Volwassenen voor de mogelijkheden voor lessen en schrijf je dan in met een blanco inschrijfformulier. Je krijgt dan vanzelf een toegangscode om een volgende keer wél in te loggen.

Op deze pagina kunt u inloggen. Heeft u nog geen toegangscode of weet u uw wachtwoord niet meer, dan kunt u zich registreren.

Via “Wisselen” (ook wel “Ouderlijk toezicht” genoemd) kunt u met elkaar meekijken en voor elkaar inschrijvingen doen. Die functie stelt u in via de APP.

Wel of niet inloggen?

Wilt u inschrijven voor les? Dan is inloggen niet noodzakelijk, maar wel handig want u hoeft dan geen persoonlijke gegevens meer in te vullen. Wilt u gebruik maken van de functie “Wisselen”, dan is inloggen uiteraard wel noodzakelijk.

Op het inschrijfformulier kunt u de voorkeursdagen en tijden noteren waarop u les wilt volgen. We maken groepen op basis van het niveau, de leeftijd en de beschikbaarheid van de leerlingen.

Als we u niet kunnen plaatsen op een dag en tijd dat u op het formulier heeft ingevuld, nemen we contact met u op over andere eventuele mogelijkheden.

Er zijn doordeweeks lessen mogelijk tussen 09.00 – 22.00 uur. In het weekend bieden wij lessen aan tussen 08.00 – 15.00 uur.

De inschrijving is gelukt als u een bevestigingsmail ontvangt.

Mocht u verder nog vragen hebben kunt u contact opnemen via: administratie@sportcentrummariahoeve.nl